Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Hubert Verkoulen, dagloner, geboren te Heythuysen op 24 december 1824, overleden te Mülheim A d Ruhr (D) op 1 augustus 1872, zoon van Petrus Joannes Verkoulen en Henrica Cremers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 mei 1862 met
Maria Margaretha Bouts, dienstmeid, geboren te Urmond op 27 december 1836, dochter van Maria Judith Bouts.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hendrina, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 april 1866, overleden te Deventer op 26 november 1925.
    Zij is getrouwd te Urmond op 16 mei 1894 met Johannes Mathijs Gelissen, loonslachter, geboren te Urmond op 8 juli 1855, overleden aldaar op 19 juni 1899, zoon van Johannes Mathijs Gelissen en Barbara Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina