Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Peeters, geboren te Stramproy op 17 juni 1800, overleden te Heythuysen op 17 augustus 1866, dochter van Joannes Peeters en Christina Geerkens.


Zij is getrouwd te Weert op 7 maart 1829 met
Jacobus Prinssen, landbouwer, geboren te Weert op 20 juni 1790, overleden aldaar op 2 september 1855, zoon van Antoine Prinsen en Bernardina Houtappels.
(Hij was weduwnaar van Joanna Maria Kuppens, overleden te Weert op 2 november 1828.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Joannes, akkerknecht, geboren te Weert op 23 december 1834, overleden te Heythuysen op 14 januari 1906.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 november 1861 met Wilhelmina Konincks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 23 juli 1831, wonende te Neer, overleden te Heythuysen op 29 december 1901, dochter van Andreas Kooninx en Gertruij Clompen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina