Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jaques Deckers, metselaarsbaas en landbouwer, geboren te Hunsel op 8 december 1816, overleden aldaar op 11 oktober 1906, zoon van Jacobus Deckers en Catharina van de Port.


Hij is getrouwd te Hunsel op 17 april 1868 met
Helena Deckers, landbouwster, geboren te Ittervoort-Haler op 2 december 1820, overleden te Hunsel op 5 april 1908, dochter van Gerardus Deckers en Catharina Elisabeth Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina