Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Broens, landbouwer, geboren te Echt op 27 februari 1811, overleden te Heel en Panheel op 26 december 1887, zoon van Petrus Brouns en Adriana Goverdina Timmermans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 juli 1864 met
Anna Baetsen, geboren te Hunsel op 26 juli 1823, overleden te Heel en Panheel op 8 september 1894, dochter van Gerard Baetsen en Gertrudis Tilmans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis Josephina, geboren te Heel en Panheel rond 1867.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 12 november 1894 met Heinrich Imgärtchen, landbouwer, geboren te Dülken (D) rond 1860, zoon van Peter Mathias Imgärtchen en Maria Helena Görtz.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina