Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hendrina Verkoelen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 11 april 1866, overleden te Deventer op 26 november 1925, dochter van Jan Hubert Verkoulen en Maria Margaretha Bouts.


Zij is getrouwd te Urmond op 16 mei 1894 met
Johannes Mathijs Gelissen, loonslachter, geboren te Urmond op 8 juli 1855, zoon van Johannes Mathijs Gelissen en Barbara Hermans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina