Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria van de Port, dienstmeid, geboren te Hunsel op 25 maart 1832, overleden te Heythuysen op 27 december 1906, dochter van Christianus van de Port en Marie van Gelooven.


Zij is getrouwd te Grathem op 26 juni 1871 met
Gabriel Walenberg, landbouwer, geboren te Thorn op 9 januari 1825, overleden te Heythuysen op 28 januari 1886, zoon van Johannes Walenberg en Rosalia Geurts.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 2 december 1848 met Judith Elisabeth Stakenborg, geboren te Thorn op 16 oktober 1826, overleden te Grathem op 1 augustus 1870, dochter van Petrus Staekenburg en Anna Catharina Vogels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina