Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Jeanne Marie van de Drinck, landbouwster, geboren te Nederweert op 30 juli 1813, overleden aldaar op 9 juli 1878, dochter van Joannes van de Drinck en Mathiola Berghs.


Zij is getrouwd te Nederweert op 29 mei 1839 met
Hendrik Aloisius Eickelberg, molenaarsknecht en landbouwer, geboren te Braunsrath (D) op 24 augustus 1807, overleden te Nederweert op 19 juni 1870, zoon van Peter Eickelberg en Christina Arnoldi.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathea, landbouwster, geboren te Nederweert op 15 maart 1840, overleden aldaar op 20 januari 1907.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 3 november 1865 met Jacobus Raemaekers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 9 mei 1838, overleden te Nederweert op 17 januari 1911, zoon van Joannes Raemaekers en Cornelia Vrenken.
  • 2 : Godefridus, geboren te Nederweert op 16 maart 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina