Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Jansen, brigadier marechaussee, geboren te Nijmegen op 8 januari 1833, overleden te Sittard op 8 januari 1833, zoon van Theodorus Jansen en Wilhelmina van Uden.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 januari 1863 met
Anna Louisa Kaspori, geboren te 's-Hertogenbosch op 10 september 1835, overleden te Sittard op 12 april 1913, dochter van Cornelis Kaspori en Eugenie Theodore Marie Delhaye.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Cornelis, geboren te Echt op 12 oktober 1863, overleden te Heythuysen op 15 augustus 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina