Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Petronella Hendrikx, geboren te Heythuysen op 29 januari 1875, overleden te Nederweert-Ospel op 15 maart 1929, dochter van Martinus Henderikx en Mechtildis Heijnen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 22 augustus 1902 met
Antonius Hubertus Weekers, molenaarsknecht, geboren te Nederweert op 4 maart 1871, zoon van Jan Mathijs Weekers en Joanna Maria Vaessen.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 5 mei 1900 met Antonetta van de Kerkhof, geboren te Nederweert op 23 april 1881, overleden aldaar op 11 maart 1902, dochter van Petrus van de Kerkhof en Maria Agnes Vermijl.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina