Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurens Simon Valentinus van der Maesen, geboren te Straelen op 19 februari 1801, overleden te Budel op 22 mei 1877, zoon van Simon Joannes van der Maesen en Maria Anna La Croix.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 27 mei 1831 met
Dorothea Scheijven, dienstmeid, geboren te Ittervoort-Ell op 5 juli 1795, overleden te Nederweert op 14 november 1863, dochter van Joannes Scheijven en Elisabeth Pouls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Bartholomeus, geboren te Nederweert op 24 augustus 1831.
  • 3 : Servatius Simon, horlogemaker, geboren te Nederweert op 9 mei 1835.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 10 november 1865 met Petronella Knuijpkens, geboren te Nederweert op 15 maart 1830, dochter van Martinus Knuijpkens en Joanna Maria Brangers.
  • 4 : Laurentius Augustinus Hubertus, geboren te Nederweert op 7 maart 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina