Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Vestjens, landbouwer, geboren te Ittervoort-Ell op 15 oktober 1797, overleden te Weert op 1 februari 1870, zoon van Joannes Vestjens en Antonia Emans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 april 1843 met
Maria Anna Veugen, landbouwster, geboren te Heel op 11 september 1791, wonende te Heythuysen, overleden te Baexem op 16 februari 1864, dochter van Jan Veugen en Maria Catharina Vogels.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 20 april 1825 met Willem Geraerds, akkerman, geboren te Swalmen rond 1787, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 oktober 1838, zoon van Bartholomeus Geraerts en Sophia Croonen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina