Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Anthoine Mooren, landbouwer, geboren te Heythuysen op 17 juli 1806, overleden aldaar op 24 maart 1862, zoon van Cornelius Mooren en Joanna Nijs.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1827 met
Jeanne Elisabeth Kirckels, landbouwster, geboren te Heythuysen op 7 mei 1806, overleden aldaar op 20 augustus 1866, dochter van Petrus Kierkels en Petronella Hendrickx.
(Zij is later getrouwd te Heythuysen op 19 augustus 1867 met Henricus Janssen, landbouwer, geboren te Baexem op 28 januari 1838, overleden te Nederweert op 14 juni 1911, zoon van Pierre Janssen en Anne Catrine Custers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina