Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Adriaan Hendrik Otten, geneesheer, geboren te Heesch op 4 januari 1841, overleden te Heythuysen op 9 mei 1890, zoon van Gerardus Otten en Jacoba Agnes Siepkens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 oktober 1869 met
Gerardina Elisabetha Paulina Hubertina Gielen, geboren te Heythuysen op 22 maart 1828, overleden aldaar op 20 oktober 1900, dochter van Carolus Ferdinandus Gielen en Gertrudis Elisabeth Maria Josephina Berben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina