Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Bloemers, geboren te Beesel op 23 november 1799, gedoopt te Malbracht (D), wonende te Beesel, overleden aldaar op 10 januari 1873, dochter van Ludovicus Bloemers en Mechtildis van der Velden.


Zij is getrouwd te Beesel op 30 januari 1830 met
Wilhelmus Goossens, landbouwer, geboren te Beesel op 14 augustus 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 november 1870, zoon van Antonius Goossens en Aldegonda Helena Titulaer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ludovicus Hubertus, geboren te Beesel rond 1832, overleden aldaar op 6 mei 1834.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina