Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus van Tongerloo, landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 mei 1886, overleden te Helmond op 13 mei 1951, zoon van Jan Mathis van Tongerloo en Petronella Scheijven.


Hij is getrouwd te Weert op 11 juni 1919 met
Maria Elisabeth Kirkels, geboren te Weert op 31 oktober 1889, overleden te Helmond op 19 januari 1964, dochter van Willem Kirkels en Helena Maria Moonen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina