Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henricus Koninckx, landbouwer, geboren te Grathem op 26 februari 1797, overleden te Heythuysen op 10 december 1876, zoon van Peter Koninkx en Margaretha Krekeleberg.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1837 met
Maria Elisabeth van Horne, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 30 december 1799, overleden aldaar op 3 december 1865, dochter van Antonius van Horen en Maria Margaretha Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 maart 1838, overleden aldaar op 29 augustus 1906.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 juni 1875 met Maria Catharina Berben, dienstmeid, geboren te Swalmen op 3 april 1845, overleden te Heythuysen op 20 december 1929, dochter van Jan Berben en Wilhelmina Ickenroth.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina