Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Rijks.


Hij was gehuwd met
Guillelmine Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Helden rond 1742, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 13 februari 1807.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 juli 1762 voor de kerk (1) met Elisabeth Koninckx, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 2 november 1786.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 november 1790 voor de kerk (2) met Maria Catherina Krekels, dagloonster, gedoopt te Baexem op 24 mei 1745, wonende te Roggel, overleden aldaar op 1 maart 1816, dochter van Engel Kerckels en Anne Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina