Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Gorissen.


Hij was gehuwd met
Wilhelmina Lempens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 30 augustus 1836, overleden te Meijel op 26 februari 1915.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 9 april 1877 met Anna Maria Houben, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 27 september 1844, overleden te Meijel op 17 september 1889, dochter van Leonard Houben en Anne Marie Reijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina