Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubertus Josephus Henricus Schieffer, rentenier, geboren te Roermond op 3 september 1823, overleden aldaar op 28 april 1903, zoon van Joannes Henricus Schieffer en Maria Theresia van den Eijnden.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 oktober 1878 met
Maria Antoinetta Hubertina Gielen, geboren te Heythuysen op 22 april 1833, overleden te Roermond op 24 februari 1908, dochter van Carolus Ferdinandus Gielen en Gertrudis Elisabeth Maria Josephina Berben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina