Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Roost, dienstmeid, geboren te Grathem op 8 april 1843, overleden te Weert op 17 juli 1909, dochter van Jacobus Roost en Marie Elisabeth Baetsen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 28 april 1876 met
Wilhelmus Houben, akkerknecht en landbouwer, geboren te Nederweert op 20 januari 1845, zoon van Pierre Houben en Guillelmine Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, geboren te Weert op 22 juni 1881, overleden te Stramproy op 17 november 1942.
    Zij is getrouwd te Weert op 1 april 1910 met Peter Hubert Korsten, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 augustus 1880, overleden te Stramproy op 18 april 1952, zoon van Laurens Corsten en Joanna Custers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina