Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Elizabeth Timmermans, dienstmeid, geboren te Hunsel op 3 december 1824, overleden te Weert op 16 augustus 1904, dochter van Gerard Timmermans en Maria Elisabeth Hilven.


Zij is getrouwd te Weert op 26 september 1850 met
Lodewijk Geijbels, kleermaker, geboren te Weert op 22 december 1822, overleden aldaar op 15 augustus 1878, zoon van Laurens Geijbels en Petronella Lempens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Matheus Hubertus, kleermaker, geboren te Weert op 28 september 1867, overleden aldaar op 29 november 1947.
    Hij is getrouwd te Weert op 2 oktober 1894 met Maria Gertrudis Stokbroeks, geboren te Weert op 16 april 1873, overleden aldaar op 17 september 1900, dochter van Mathijs Hubert Stokbroeks en Maria Agnes Hilkens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina