Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Mathijs Timmermans, dienstknecht, geboren te Hunsel-Haler op 11 mei 1829, overleden te Baexem op 25 oktober 1865, zoon van Gerard Timmermans en Maria Elisabeth Hilven.


Hij is getrouwd te Grathem op 16 april 1857 met
Elisabeth Koolen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 31 augustus 1828, overleden te Neeritter op 21 april 1897, dochter van Mathijs Koolen en Christina Heijkers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina