Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Timmermans, akkerknecht, geboren te Hunsel op 8 maart 1833, overleden te Heythuysen op 14 november 1899, zoon van Gerard Timmermans en Maria Elisabeth Hilven.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 april 1877 met
Maria Elisabeth Verkinnis, landbouwster, geboren te Heythuysen op 6 april 1837, overleden aldaar op 25 maart 1910, dochter van Jean Godefroij Verkennis en Catharina Deckers.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 24 april 1865 met Michiel Pouls, akkerknecht, geboren te Roggel op 25 maart 1837, overleden te Heythuysen op 24 april 1875, zoon van Michael Pouls en Jeanne Zenssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina