Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Pleunis, geboren te Hunsel op 7 januari 1824, dochter van Leonard Pleunis en Maria Catharina Cuijpers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 22 april 1850 met
Jan Mathijs Princen, landbouwer, geboren te Weert op 23 september 1815, zoon van Cornelis Princen en Hendrina Broens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelis, geboren te Nederweert op 19 februari 1858.
  • 3 : Elisabeth, dienstmeid, geboren te Weert op 23 september 1859.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 29 juni 1899 met Joannes Thomas Hubertus Bruijnen, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 4 februari 1860, zoon van Godfriedus Bruijnen en Petronella van de Voort.
    (Hij is eerder getrouwd te Stramproy op 13 april 1885 met Maria Elisabeth Eggelen, geboren te Stramproy op 20 augustus 1857, overleden te Molenbeersel op 30 januari 1897, dochter van Peter Joannes Eggelen en Maria Gertrudis Deckers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina