Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Jeucken, akkerknecht, geboren te Helden op 19 september 1821, overleden te Heythuysen op 13 oktober 1883, zoon van Martin Jeucken en Catharina Ida Peeters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 5 april 1864 met
Joanna Raemaekers, dienstmeid, geboren te Roggel op 6 april 1822, overleden te Heythuysen op 15 maart 1886, dochter van Jean Raemaekers en Petronelle Weekers.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 28 februari 1848 met Guillaume Stappers, landbouwer, geboren te Heythuysen op 9 april 1809, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 december 1862, zoon van Willem Stappers en Anna Catharina Gubbels. (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 12 april 1836 met Johanna Beeren, landbouwster, geboren te Weert op 26 december 1801, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 7 april 1847, dochter van Christiaan Beeren en Maria Geradts.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 22 maart 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina