Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Antonetta Hendriks, geboren te Heythuysen op 26 juni 1867, overleden te Roermond op 7 augustus 1897, dochter van Jan Hendrix en Antonia Geraets.


Zij is getrouwd te Swalmen op 13 augustus 1895 met
Joseph Charles Hubert van Waegeningh, sigarenfabrikant en fotograaf, geboren te Roermond op 28 oktober 1868, overleden te Nijmegen op 7 februari 1922, zoon van Leopoldus Franciscus Hubertus van Waegeningh en Gertrudis Elisabeth Wackers.
(Hij is later getrouwd te Herten op 17 september 1902 met (en gescheiden op 6 oktober 1921 van) Maria Catharina Wiers, geboren te Herten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Carolina Antonia, geboren te Roermond op 3 september 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina