Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antoon Ververs.


Hij was gehuwd met
Ida Pesgens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Herman, dagloner en veldwachter, geboren te Susteren op 6 maart 1796, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 18 juli 1858.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 juni 1822 (1) met Anna Maria Overmars, dagloonster, geboren te Heythuysen rond 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1836, dochter van Johannes Henricus Overmans en Catharina Hoens.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 19 november 1836 (2) met Helena Nijssen, dagloonster, geboren te Roggel op 15 mei 1802, overleden te Heythuysen op 16 april 1878, dochter van Henricus Nijssen en Jacoba Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina