Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrudis Rijckx, dienstmeid, geboren te Weert op 22 november 1804, overleden te Heythuysen op 7 maart 1873, dochter van Gerardus Rijckx en Maria Peeters.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 januari 1844 met haar oom
Godefridus Houtakkers, dagloner en metselaar, geboren te Roggel op 4 februari 1805, overleden te Heythuysen op 18 april 1846, zoon van Gerardus Houtackers en Joanna Coolen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 28 september 1831 met Angelina Rijks, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 9 december 1792, overleden aldaar op 23 april 1843, dochter van Joannes Rijcks en Maria Catherina Krekels.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina