Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Linssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 juni 1798, overleden te Heythuysen op 17 augustus 1871, dochter van Helena Linssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 januari 1836 met
Jan Hanssen, landbouwer, geboren te Roggel op 18 augustus 1805, overleden te Heythuysen op 2 februari 1882, zoon van Guillaume Hanssen en Gertrudis Vossen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 18 juli 1831 met Marie Catherine Gile, geboren te Heythuysen op 21 mei 1811, overleden aldaar op 27 juni 1835, dochter van Theodorus Gielen en Joanna Heijligers.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus, geboren te Heythuysen op 16 augustus 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina