Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Elisabeth Heujerjan, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 12 juni 1805, overleden te Nunhem op 1 februari 1869, dochter van Simon Heuerjan en Henrica Deckers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 augustus 1856 met
Jean Vaessen, schoenmaker, geboren te Nunhem op 19 december 1802, wonende te Buggenum, overleden te Swalmen op 9 maart 1875, zoon van Joannes Vaessen en Anna Maria van Boxmeer.
(Hij is eerder getrouwd te Nunhem op 13 februari 1823 met Petronella Evers, dienstmeid, gedoopt te Buggenum op 5 mei 1799, wonende aldaar en te Nunhem, overleden aldaar op 17 december 1854, dochter van Everard Evers en Agnes Pijls.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina