Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Niesen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 8 februari 1849, dochter van Jacobus Nijssen en Petronilla Reijnders.


Zij is getrouwd te Horn op 8 januari 1877 met
Jan Hubert de Visser, kuiper, geboren te Horn op 17 juli 1848, zoon van Joannes Ernestes de Visser en Barbara Knippenbergh.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, dienstmeid, geboren te Haelen op 20 oktober 1877.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 20 oktober 1909 met Hendrikus Bernardus Gartsen, koetsier, geboren te Nederasselt rond 1881, zoon van Johannes Gartsen en Petronella Johanna Pouwels.
  • 2 : Petronella, geboren te Haelen op 6 februari 1880.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina