Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Geelen, geboren te Stramproy op 18 oktober 1826, dochter van Mathijs Geelen en Maria Helena Cleutjens.


Zij is getrouwd te Beegden op 5 juni 1857 met
Lambert Theunissen, landbouwer, geboren te Beegden op 16 december 1820, zoon van Arnold Theunissen en Anna Maria Tulman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacob Hubert, landbouwer, geboren te Beegden rond 1862.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 29 september 1902 met Maria Gertrudis Janssen, geboren te Heel en Panheel rond 1862, dochter van Theodorus Janssen en Christina Bijlmakers.
    (Zij was weduwe van Hendrik Cormoux.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina