Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodor Jacob Janssen, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Heythuysen op 5 januari 1845, zoon van Corneille Janssen en Marie Peters.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1870 met
Anna Catharina Hubertina Pollaert, dienstmeid, geboren te Heel en Panheel op 26 februari 1843, dochter van Joannes Pollaert en Petronella Coumans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Heythuysen op 17 september 1871, overleden te Maasbracht op 5 februari 1950.
    Zij is getrouwd te Maasbracht op 24 februari 1905 met Joannes Hendrikus Corpeleijn, landbouwer, geboren te Maasbracht op 22 augustus 1868, overleden aldaar op 12 februari 1951, zoon van Christiaan Corpeleijn en Maria Stoks.
  • 2 : Jacobus, werkman, geboren te Heythuysen op 20 december 1872.
    Hij is getrouwd te Eijsden op 6 november 1896 met Maria Cornelia in de Braek, geboren te Eijsden op 8 september 1872, dochter van Egidius Hubertus in de Braek en Maria Catharina Lebon.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina