Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrina Schreurs, dienstmeid, geboren te Beegden op 12 februari 1822, overleden te Thorn op 15 maart 1874, dochter van Antonius Schreurs en Sibylla Knippenberg.


Zij is getrouwd te Thorn op 2 april 1853 met
Jean Theodore Gubbels, dagloner en landbouwer, geboren te Ittervoort-Santfort op 18 maart 1817, zoon van Jan Gubbels en Anna Maria Stackenborg.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 11 oktober 1850 met Joanna Catharina Walenberg, geboren te Thorn op 20 maart 1823, overleden aldaar op 29 oktober 1850, dochter van Johannes Walenberg en Rosalia Geurts. Hij is later getrouwd te Beegden op 13 september 1875 met Petronella Wassenberg, landbouwster, geboren te Herten op 19 oktober 1825, dochter van Joannes Baptist Wassenbergh en Anna Gertrudis Ruijten. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 1 april 1856 met Willem op 't Broeck, bierbrouwersknecht, geboren te Beegden op 3 maart 1825, zoon van Henricus op 't Broeck en Johanna Catharina Loven.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina