Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Spee.


Hij was gehuwd met
Johanna Denier, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, jeneverbrander, geboren te Beegden op 20 maart 1773, overleden te Baexem op 20 november 1838.
    Hij is getrouwd te Baexem op 16 februari 1810 met Anna Maria Linssen, dienstmeid, geboren te Baexem op 2 februari 1783, overleden aldaar op 28 mei 1829, dochter van Johannes Linssen en Petronella Peters.
  • 2 : Petronella, dienstmeid, gedoopt te Beegden op 29 november 1782, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1845.
    Zij is getrouwd te Beegden op 24 april 1811 met Wilhelmus Schreurs, arbeider en klompenmaker, gedoopt te Beegden op 7 mei 1781, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 april 1843, zoon van Joannes Schreurs en Elisabeta Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina