Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Mathijs Schreurs, dagloner en landbouwer, geboren te Heel op 26 juni 1836, zoon van Petrus Schreurs en Helena Vissers.


Hij is getrouwd te Beegden op 18 november 1861 met
Johanna Helena Hubertina van Kessel, dagloonster, geboren te Beegden op 18 september 1836, dochter van Joseph van Kessel en Elisabeth Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Arnold, huisknecht, geboren te Beegden op 30 september 1866, overleden te Melick en Herkenbosch op 21 maart 1925.
    Hij is getrouwd te Roermond op 18 april 1899 met Anna Maria Verhaegen, dienstbode, geboren te Baexem op 30 juni 1870, overleden te Roermond op 30 mei 1938, dochter van Andries Verhagen en Lucia Basten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina