Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Daemen, geboren te Maasniel, overleden te Beegden.


Zij is getrouwd te Thorn op 4 mei 1758 voor de kerk met
Guillielmus Schreurs, landman, gedoopt te Beegden op 17 oktober 1733, overleden aldaar op 30 december 1821, zoon van Wilhelmus Schreurs en Clara Theuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, dagloner, gedoopt te Beegden op 7 december 1773, overleden te Haelen op 12 maart 1848.
    Hij is getrouwd te Haelen op 20 november 1796 voor de kerk (1) met Maria Schreurs, gedoopt te Haelen op 29 april 1766, overleden aldaar op 2 maart 1812, dochter van Mathias Schreurs en Joanna Verbouket.
    Hij is getrouwd te Horn op 6 november 1821 (2) met Joanna Ruijten, dagloonster, geboren te Horn rond 1791, overleden te Haelen op 25 december 1858, dochter van Peter Ruijten en Hendrina Franssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina