Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Hubertina Manackers, dienstmeid, geboren te Grathem op 28 november 1822, dochter van Joannes Manaekers en Anna Maria Coenen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 april 1855 met
Joannes Theodorus Slevisch, dagloner, geboren te Neeritter op 12 september 1821, overleden te Heel en Panheel op 24 augustus 1894, zoon van Jan Mathijs Slevisch en Maria Barbara Cremers.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 25 juli 1860 met Anna Catharina Snijders, dienstmeid en dagloonster, geboren te Beegden op 28 april 1816, dochter van Wilhelmus Snijders en Anna Maria Beurskens. (Zij is eerder getrouwd te Beegden op 4 april 1853 met Jacobus Linssen, landbouwer, geboren te Heel op 8 november 1803, zoon van Wilhelmus Linssen en Ida op 't Broek.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, landbouwster, geboren te Panheel (gemeente Heel) op 21 februari 1856, overleden te Heel op 10 april 1932.
    Zij is getrouwd te Heel op 25 februari 1881 met Jan Hubertus Schreurs, dagloner en landbouwer, geboren te Heel op 7 oktober 1853, overleden aldaar op 16 maart 1942, zoon van Petrus Schreurs en Helena Vissers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina