Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Maria Barten, geboren te Horn op 30 januari 1913, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 24 september 1994, begraven te Horn, dochter van Karolus Hendrikus Barten en Catharina Elisabeth Hendrikx.


Zij is getrouwd te Horn op 11 november 1938 met
Johannes Wilhelmus Graef, landbouwer, geboren te Horn op 25 september 1905, wonende aldaar, overleden op 18 juni 1973, begraven te Horn, zoon van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 17 juli 1941.
  • 2 : Jozef Carolus Sophie, geboren te Horn rond 10 januari 1949, wonende aldaar, overleden te Roermond op 15 januari 1949.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina