Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertus Johannes Cuijpers, timmerman en landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 21 september 1882, wonende te Horn, overleden op 5 april 1956, begraven te Horn, zoon van Christiaan Hubert Cuijpers en Cornelia Maria Hubertina Kocken.


Hij is getrouwd te Horn op 20 oktober 1911 met
Elisabeth Gertrudis Claessen, geboren te Horn op 24 juni 1886, overleden aldaar op 16 december 1944, dochter van Jakob Hubert Claessen en Maria Sophia Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Albert Christiaan Hubertus, geboren te Horn op 6 september 1921, overleden op 11 februari 2005, begraven te Horn.
    Hij was gehuwd met Els Mooren, geboren op 9 november 1927, overleden op 12 januari 2009, begraven te Horn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina