Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Antonius Saes, meubelmaker, geboren te Weert op 17 juli 1876, wonende te Horn, overleden te Roermond op 8 april 1963, zoon van Godefridus Saes en Maria Elisabeth Kirkels.


Hij is getrouwd te Horn op 10 mei 1911 met
Anna Hubertina Clerx, vroedvrouw en verloskundige, geboren te Beegden op 22 juni 1885, wonende te Horn, overleden te Roermond op 8 april 1963, dochter van Jacob Hubert Clerx en Ida Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Ida Godefrida Johanna, geboren te Horn op 3 november 1914, overleden te Roermond op 8 augustus 1989.
    Zij was gehuwd met Harry Verstegen.
  • 3 : Johannes Michael Jacobus, geboren te Horn op 2 december 1918, overleden te Roermond op 23 augustus 1975.
    Hij was gehuwd met Johanna Maria Martens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina