Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Henricus op 't Root, caféhouder en assuradeur, geboren te Nederweert op 28 februari 1878, zoon van Henricus op 't Root en Anna Maria Meevis.


Hij is getrouwd te Horn op 1 augustus 1911 met
Cornelia Christina Hubertina Aben, vergunninghoudster, geboren te Horn op 28 februari 1880, overleden aldaar op 15 november 1952, dochter van Mathis Hubertus Aben en Joanna Maria Christina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathis Maria Hubert, geboren te Horn op 20 september 1913, overleden aldaar op 6 mei 1932.
  • 6 : Michiel Cornelis Henricus, geboren te Horn op 14 augustus 1919, overleden aldaar op 28 oktober 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina