Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jan Hubert Nijssen, letterzetter, geboren te Horn op 30 november 1913, overleden te Eindhoven (Z) op 11 augustus 1983, gecremeerd te Heeze, zoon van Godefridus Nijssen en Helena Hubertina Nevels.


Hij is getrouwd te Roermond op 10 augustus 1937 met
Anna Clara Maria Helwegen, geboren te Roermond op 26 september 1915, overleden aldaar op 12 januari 1993, dochter van Mathijs Hubertus Helwegen en Anna Maria Moors.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina