Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Jan Antoon Rutten, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 8 november 1885, overleden op 14 juni 1957, begraven te Grathem, zoon van Jan Frans Hubert Rutten en Maria Judith Braekers.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 mei 1914 met
Maria Theodora Jorissen, geboren te Heel en Panheel op 14 februari 1891, overleden te Sint Odiliënberg (V) op 11 augustus 1990, begraven te Grathem op 15 augustus 1990, dochter van Joannes Renier Jorissen en Anna Maria Hubertina Houben.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina