Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Theihzen, dagloonster en landbouwster, geboren te Horn op 27 oktober 1846, dochter van Jan Willem Theissen en Marie Gisbers.


Zij is getrouwd te Horn op 27 september 1880 met
Peeter Joannes Vestjens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 5 mei 1847, overleden te Horn op 28 april 1928, zoon van Hubertus Vestjens en Gertrudis Peeters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina