Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Hubertus Cuijpers, hoefsmid, geboren te Hunsel op 16 november 1884, overleden te Ell op 9 augustus 1957, zoon van Antonius Cuijpers en Joanna Maria Gertrudis Ament.


Hij is getrouwd te Horn op 30 januari 1914 met
Maria Catharina Linssen, geboren te Horn op 5 augustus 1878, dochter van Andreas Linssen en Maria Helena Geraedts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus Andreas, geboren te Hunsel-Ell op 3 november 1915, overleden te Weert (Z) op 20 oktober 1979, begraven te Ell op 24 oktober 1979.
    Hij was gehuwd met Margaretha Elisabeth Fermans, geboren op 16 januari 1913, overleden op 17 december 2001, begraven te Ell.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina