Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Cuijpers, geboren te Hunsel op 23 april 1887, overleden te Sittard (Z) op 16 juni 1974, begraven te Puth, dochter van Antonius Cuijpers en Joanna Maria Gertrudis Ament.


Zij is getrouwd te Hunsel op 13 juni 1913 met
Hendrik Jan Hubert Kirkels, metselaar, geboren te Horn op 14 mei 1884, wonende aldaar, overleden te Doenrade op 19 augustus 1954, zoon van Peter Hubert Kirkels en Maria Elisabeth Knoops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubert Jozef Antoon, geboren te Horn op 27 juni 1915, overleden te Sittard op 15 augustus 1996, begraven te Grevenbicht.
    Hij was gehuwd met Miep Savelkoul.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina