Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Martinus Hubert Beulen, landbouwer, geboren te Horn op 5 augustus 1891, overleden te Roermond (Z) op 6 augustus 1973, begraven te Horn, zoon van Joannes Hubertus Beulen en Anna Catharina Schreurs.


Hij is getrouwd te Horn op 28 april 1916 (1) met
Maria Catharina Hubertina Philipzen, geboren te Horn op 27 december 1882, overleden aldaar op 28 juni 1942, dochter van Johan Peter Philipsen en Petronilla Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Helena Petronella, geboren te Horn op 4 mei 1921, overleden te Sint Odiliënberg op 3 maart 2010, gecremeerd te Baexem.
    Zij was gehuwd met Jan Jeurissen.

Hij was gehuwd (2) met
Maria Philomena Leunissen, overleden in het jaar 1973, begraven te Horn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina