Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hendrik Delhoofen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1838, zoon van Joannes Delhoven en Maria Geerlings.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 11 november 1867 met
Maria Elisabeth Bijlmakers, geboren te Heel en Panheel rond 1839, dochter van Peter Bijlmakers en Sibilla Gubbels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1868.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 november 1902 met Maria Hubertina Vissers, geboren te Heel en Panheel rond 1871, dochter van Peter Vissers en Odilia Clout.
  • 2 : Sebilla Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1870.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 juni 1897 met Joannes Hubertus van Ass, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1866, zoon van Jan Willem van Ass en Cornelia Suntjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina