Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Beulen, geboren te Horn op 27 mei 1885, overleden te Herten-Ool op 20 januari 1971, dochter van Joannes Hubertus Beulen en Anna Catharina Schreurs.


Zij is getrouwd te Herten op 2 mei 1916 met
Theodorus Hubertus Knippenberg, landbouwer, geboren te Herten op 1 april 1881, overleden aldaar op 14 november 1966, zoon van Herman Knippenberg en Barbara Theresia Hubertina van Heel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina