Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Gijsbertus Jochems, landbouwer, geboren te Maasbracht op 7 februari 1882, overleden te Maastricht (Z) op 15 februari 1962, zoon van Peter Jan Jochems en Elisabeth Mechtildis Mewissen.


Hij is getrouwd te Horn op 2 mei 1917 met
Maria Catharina Hendrix, geboren te Horn op 2 augustus 1888, overleden te Sittard op 28 mei 1981, dochter van Petrus Hendrikx en Theresia Hubertina Houben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina