Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Franciscus Waeijen, geboren te Horn op 11 december 1918, overleden op 21 juli 1976, begraven te Horn, zoon van Herman Jan Hubert Waeijen en Anna Maria Smeets.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Maria Hubertina Kessels, geboren te Horn op 2 augustus 1921, overleden aldaar op 5 september 2008, begraven aldaar op 10 september 2008, dochter van Theodoor Hubert Kessels en Theresia Hubertina Evers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina