Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Wilhelmus Stemkens, landbouwer, geboren te Horn op 29 april 1838, overleden aldaar op 1 december 1925, zoon van Peter Stemkens en Christina Soentjens.


Hij is getrouwd te Horn op 15 oktober 1883 met
Joanna Korsten, dienstmeid, geboren te Weert op 18 december 1858, overleden te Horn op 27 april 1921, dochter van Godefried Korsten en Joanna Maria Ramaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Pieter Mathijs, geboren te Horn op 22 april 1886, overleden aldaar op 25 oktober 1887.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina