Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Johannes Hubert Saas, metselaar, geboren te Horn op 25 maart 1902, overleden te Horn (V) op 10 september 1978, begraven te Horn, zoon van Jan Mathis Saas en Wilhelmina Vossen.


Hij is getrouwd te Thorn op 2 maart 1935 met
Anna Maria Catharina Scheijvens, geboren op 20 april 1907, overleden op 16 september 1985, begraven te Horn, dochter van Peter Joannes Hubertus Scheijvens en Elisabeth Hubertina Michiels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina